loading...

| Lirik Lagu | Pendhoza - Pokemon (Pokok'e Move On) Feat. Apsari Barbie |

Mas aku njaluk sing gedhe pangapuramu...
Sejatine aku isih tresno awakmu...
Tak akoni pancene aku sing kleru...
Ojo lungo kang mas pancen aku sing salah...

Cukup semene wae anggonku ngrasakke...
Ngrasakke sliramu sing malah soyo nyepelekke...
Jare tresno aku lha ko aku mbok sio-sio...
Polah sak penah mu gawe atiku tambah gelo...

Kang mas dudu maksudku gawe gelo atimu...
Pancen iki salahku aku sing ninggal awakmu...
Netes eluh iki mergo kangen marang kowe...
Opo kowe ngrasakke opo sing tak rasakke...

Duh dek aku wes lali...
Nyambung katresnan ro kowe...
Aku wes ora wani...
Opo meneh mbaleni...
Gandengan koyo wingi...
Sorry aku orang sudi...

Aduh dek aku wes loro...
Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo...
Timbang aku gejeron mendingan aku move on...
Pokemon pokok'e move on...

Ati iki isih tresno marang sliramu...
Jembarno pangapuramu kanggo awakku...
Snajan dirimu bacut cidro lan gejeron...
Kang mas mbok balio neng aku kowe ojo move on...

Neng ati rasane nyesek soyo tenanan...
Anggonku ngrasakke nganti koyo uwong edan...
Saben mbengi nyawang potomu dadi kelingan...
Nalikane aku ro kowe poto selfie bebarengan...

Getun ati iki yen uwes ngapusi...
Salahmu dewe mergo kowe sing njalari...
Pancen salah tak akoni aku salah...
Uwes gawe loro wes gawe urepku bubrah...

Duh dek aku wes lali...
Nyambung katresnan ro kowe...
Aku wes ora wani...
Opo meneh mbaleni...
Gandengan koyo wingi...
Sorry aku ora sudi...

Aduh dek aku wes loro...
Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo...
Timbang aku gejeron mendingan aku move on...
Pokemon pokok'e move on...

Duh dek aku wes lali...
Nyambung katresnan ro kowe...
Aku wes ora wani...
Opo meneh mbaleni...
Gandengan koyo wingi...
Sorry aku ora sudi...

Aduh dek aku wes loro...
Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo...
Timbang aku gejeron...
Mendingan aku move on...
Pokemon pokok'e move on...

Lirik Lagu | Pendhoza Feat. Apsari Barbie - Pokemon (Pokok'e Move On) |
"Lirik Lagu Pendhoza - Pokemon (Pokok'e Move On)"
Penyanyi: Pendhoza & Apsari Barbie
Lagu: Pokemon (Pokok'e Move On)
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top