| Lirik Lagu | Guyon Waton - Lungaku |
| Lirik Lagu | Guyon Waton - Lungaku |

Ademe angin wengi...
Ra mampu nambani panase neng ati...
Atiku mbok gawe loro...
Amergo kuciwo tresnomu mbok paro...

Ora nyongko koe tego tenan...
Ngelarani aku sing njogo tenanan...

Sampai nanti ku memilih pergi...
Pasti kelak kau mengerti...
Besar cinta yang telah ku beri...

Tak sampai hati untuk rela...
Karena cinta yang telah ada...
Kau hancurkan dengan tega...
Dan berbagi hati dengan dia...
Pancene aku sing kleru...
Ra iso ngerteni karepe atimu...
Nasibe wong ora nduwe...
Onone mung ngalah lan disepelekke...

Ora nyongko koe tego tenan...
Ngelarani aku sing njogo tenanan...

Sampai nanti ku memilih pergi...
Pasti kelak kau mengerti besar cinta yang telah ku beri...
Tak sampai hati untuk rela karena cinta yang telah ada...
Kau hancurkan dengan tega dan berbagi hati dengan dia...

Pancene aku sing kleru, ra iso ngerteni karepe atimu...
Nasibe wong ora nduwe, onone mung ngalah lan disepelekke...

Sampai nanti ku memilih pergi...
Pasti kelak kau mengerti besar cinta yang telah ku beri...
Tak sampai hati untuk rela karena cinta yang telah ada...
Kau hancurkan dengan tega dan berbagi hati dengan dia...

Aku lungo ora mergo tego...
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo ben ra sio sio...
Meski akhire koyo ngene, aku milih mlaku dewe...
Mugo bener pilihanku, wes ikhlas lan lilakno lungaku...

Wes ikhlas lan lilakno lungaku...
Wes ikhlas lan lilakno lungaku...

Lirik Lagu | Guyon Waton - Lungaku |
Guyon Waton - Lungaku
Penyanyi: Guyon Waton
Lagu: Lungaku
Album: -
Rilis: 2020

Post A Comment:

0 comments: