| Lirik Lagu | Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni |
| Lirik Lagu | Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni |

Pertama weruh kowe...
Esemmu ngelaleke sak kabehane...
Tansah bungah rasane...
Iso njanggong karo kowe...
Jebule sandingane konco dewe...

Aku wes berjuang mati-matian...
Nanging ora pernah mbok sawang...
Aku wes ngarepke kowe tenanan...
Malah mbok gawe dolanan...

Pertama weruh kowe...
Esemmu ngelaleke sak kabehane...
Tansah bungah rasane...
Iso njanggong karo kowe...
Jebule sandingane konco dewe...

Aku wes berjuang mati-matian...
Nanging ora pernah mbok sawang...
Aku wes ngarepke kowe tenanan...
Malah mbok gawe dolanan...

Aku wes berjuang mati-matian...
Nanging ora pernah mbok sawang...
Aku wes ngarepke kowe tenanan...
Malah mbok gawe dolanan...

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji...
Kowe ra ngerti...
Opo kabeh seng wes tak lakoni...
Senadyan kowe milih lungo karo, liyane...
Aku ikhlas ngenteni kowe...
Aku ikhlas ngenteni kowe...

Lirik Lagu | Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni |
Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni
Penyanyi: Happy Asmara
Lagu: Ikhlas Ngenteni
Album: -
Rilis: 2020

Post A Comment:

0 comments: