Guyon Waton - Tibo Mburi

| Lirik Lagu | Guyon Waton - Tibo Mburi |

Aku dewekan ning dalan prapatan...
Sakwise kowe ngajak bubaran...
Senajan loro nanging kudu tak terimo...
Mugo wae sing apik nggo dewe...

Saktenane atiku durung biso nerimo...
Kowe gandeng karo uwong liyo...
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke...
Sing penting kowe bahagia, aku gampang...

Duh Gusti paringono aku kuat ati...
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati...
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo...
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi...

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan...
Krungu kabar kowe arep tunangan...
Senajan loro nanging kudu tak terimo...
Mugo wae sing apik nggo kowe...

Saktenane atiku durung biso nerimo...
Kowe gandeng karo uwong liyo...
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke...
Sing penting kowe bahagia, aku gampang...

Duh Gusti paringono aku kuat ati...
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati...
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo...
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi...

(Kowe ngerti aku ora gampang...
Kadung suwe dewe bebarengan...
Nanging Gusti duwe dalan liyo...
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati...
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati...
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo...
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi...

Duh Gusti paringono aku kuat ati...
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati...
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo...
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi...
(Kowe kudu nerimo lan legowo)

Lirik Lagu | Guyon Waton - Tibo Mburi |
Guyon Waton - Tibo Mburi
Penyanyi: Guyon Waton
Lagu: Tibo Mburi
Album: -
Rilis: 2020

Lagu Menarik Lainnya:

0 Comments:

Post a Comment

close