| Lirik Lagu | Guyon Waton - Sebatas Teman |
| Lirik Lagu | Guyon Waton - Sebatas Teman |

Aku wong sek pernah...
Teko neng uripmu...
Nanging aku durung iso...
Dadi pilihanmu...

Aku wong sek pernah...
Merjuangke ati...
Dinggo koe cah ayu...
Sing wes tak gemateni...

Koe ra tau ngerasakke...
Kabeh wes tak perjuangke...
Namun kenyataan engkau sia-siakan...
Dan setelahnya hanya kau anggap teman...

Pancen kabeh salahku mbuka ati nggo sliramu...
Sek jelas-jelas raiso nompo pengarepanku...
Yen pancen koe raiso nompo opo anane...
Tak milih lungo wae...

Arep sak gedene opo aku merjuangke...
Tresnaku dinggo koe mung tok sepelekke...
Mungkin hanya dalam mimpi ku dapat memiliki...
Dirimu sepenuh hati...

Koe ra tau ngerasakke...
Kabeh wes tak perjuangke...
Namun kenyataan engkau sia-siakan...
Dan setelahnya hanya kau anggap teman...
Pancen kabeh salahku mbuka ati nggo sliramu...
Sek jelas-jelas raiso nompo pengarepanku...
Yen pancen koe raiso nompo opo anane...
Tak milih lungo wae...

Arep sak gedene opo aku merjuangke...
Tresnaku dinggo koe mung tok sepelekke...
Mungkin hanya dalam mimpi ku dapat memiliki...
Dirimu sepenuh hati...

Mungkin hanya dalam mimpi ku dapat memiliki...
Dirimu sepenuh hati...

Lirik Lagu | Guyon Waton - Sebatas Teman |
Guyon Waton - Sebatas Teman
Penyanyi: Guyon Waton
Lagu: Sebatas Teman
Album: -
Rilis: 2020

Post A Comment:

0 comments: