| Lirik Lagu | Guyon Waton - Pamer Bojo |
| Lirik Lagu | Guyon Waton - Pamer Bojo |

Koyo ngene rasane wong nandang kangen...
Rino wengi atiku rasane peteng...
Tansah kelingan kepingin nyawang...
Sedelo wae uwis emoh tenan...

Cidro janji tegane kowe ngapusi...
Nganti seprene suwene aku ngenteni...
Nangis batinku nggrantes uripku...
Teles kebes netes eluh neng dadaku...

Dudu klambi anyar...
Sing neng njero lemariku...
Nanging bojo anyar...
Sing mbok pamerke neng aku...

Dudu wangi mawar...
Sing tak sawang neng mripatku...
Nanging kowe lali...
Nglarani wong koyo aku...

Nengopo seneng aku...
Yen mung gawe laraku...
Pamer bojo anyar...
Neng ngarepku...

Cidro janji tegane kowe ngapusi...
Nganti seprene suwene aku ngenteni...
Nangis batinku nggrantes uripku...
Teles kebes netes eluh neng dadaku...

Dudu klambi anyar...
Sing neng njero lemariku...
Nanging bojo anyar...
Sing mbok pamerke neng aku...

Dudu wangi mawar...
Sing tak sawang neng mripatku...
Nanging kowe lali...
Nglarani wong koyo aku...

Nengopo seneng aku...
Yen mung gawe laraku...
Pamer bojo anyar...
Neng ngarepku...

Nengopo seneng aku...
Yen mung gawe laraku...
Pamer bojo anyar...
Neng ngarepku...

Lirik Lagu | Guyon Waton - Pamer Bojo |
Guyon Waton - Pamer Bojo
Penyanyi: Guyon Waton
Lagu: Pamer Bojo
Album: -
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot
Rilis: 2020

Post A Comment:

0 comments: