Guyon Waton - Korban Janji

| Lirik Lagu | Guyon Waton - Korban Janji |

Tanpo welas koe lungo biyen kae...
Ra ono mesakne aku sitik wae...
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku...
Tersakiti sendiri di malam itu...

Koe lungo pas aku sayang-sayange...
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae...
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku...
Bersanding dengan kekasih barumu...

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo...
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo...
Ben cukup mung aku korban janji manismu...
Udan bledek kang dadi saksiku...

Koe lungo pas aku sayang-sayange...
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae...
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku...
Bersanding dengan kekasih barumu...

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo...
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo...
Ben cukup mung aku korban janji manismu...
Udan bledek kang dadi saksiku...

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo...
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo...
Ben cukup mung aku korban janji manismu...
Udan bledek kang dadi saksiku...

Udan bledek kang dadi saksiku...
Udan bledek kang dadi saksiku...

Lirik Lagu | Guyon Waton - Korban Janji |
Guyon Waton - Korban Janji
Penyanyi: Guyon Waton
Lagu: Korban Janji
Album: -
Rilis: 2020

Lagu Menarik Lainnya:

0 Comments:

Post a Comment

close