loading...

| Lirik Lagu | Jihan Audy - Wegah Kelangan |

Rungokno jerit atiku iki...
Sing bingung noto roso neng ati...
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki...

Tulung kowe ojo salah tompo...
Ojo mbok pikir aku ngeliyo...
Kabeh iki kahanan...
Ra iso neruske katresnan...

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan...
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati...
Nanging arep piye meneh...
Iki wes kahanan kudu pisahan...

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku...
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku...
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane...

Ora ono niatku ngelarani atimu...
Rungokno aku senajano aku sing kleru...
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku...
Yo mung kanggo awakmu...
Cukup pisan iki kowe loro ati...
Ora tak baleni anggonku le nglarani...

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan...
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati...
Nanging arep piye meneh...
Iki wes kahanan kudu pisahan...

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku...
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku...
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane...

Mung kependem roso tresno...
Bebarengan ora bakal dadi nyoto...
Pengen langgeng yo kuwi karepku...
Nanging wong tuaku ora setuju...

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan...
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati...
Nanging arep piye meneh...
Iki wes kahanan kudu pisahan...

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku...
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku...
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane...

Lirik Lagu | Jihan Audy - Wegah Kelangan |
"Lirik lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan"
Penyanyi: Jihan Audy
Lagu: Wegah Kelangan
Album: -
Rilis: 2018

Post a Comment

loading...
 
Top