loading...

| Lirik Lagu | Jihan Audy - Konco Rindu |

Tenane aku pingin ngungkapne tresno...
Sing amung tak simpen neng njero dodo...
Mergo tansah abot sing tak songgo...
Anane ku mung mbok anggep sewates konco...

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo...
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo...
Sampe kapan tak pendem roso cinta...
Opo selawase amung dadi konco mesra...

Selalu teringat saat bersama...
Walaupun jarak memisahkan kita...
Karena cintaku bersemi di dalam dada...

Nadyan adoh jarak sliramu...
Nanging tansah eling sedep esemmu...
Pingin rasane tansah neng sandingmu...
Gawe tombo roso kasmaranku...

Padange rembulan ra iso madhangi atiku...
Terange lintang ra iso ngilangi kangenku...
Wangimu iseh nempel ning njero dodoku...
Nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku...

Tenane aku pingin ngungkapne tresno...
Sing amung tak simpen neng njero dodo...
Mergo tansah abot sing tak songgo...
Anane ku mung mbok anggep sewates konco...

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo...
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo...
Sampe kapan tak pendem roso cinta...
Opo selawase amung dadi konco mesra...

Selalu teringat saat bersama...
Walaupun jarak memisahkan kita...
Karena cintaku bersemi di dalam dada...

Nadyan adoh jarak sliramu...
Nanging tansah eling sedep esemmu...
Pingin rasane tansah neng sandingmu...
Gawe tombo roso kasmaranku...

Padange rembulan ra iso madhangi atiku...
Terange lintang ra iso ngilangi kangenku...
Wangimu iseh nempel ning njero dodoku...
Nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku...

Tenane aku pingin ngungkapne tresno...
Sing amung tak simpen neng njero dodo...
Mergo tansah abot sing tak songgo...
Anane ku mung mbok anggep sewates konco...

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo...
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo...
Sampe kapan tak pendem roso cinta...
Opo selawase amung dadi konco mesra...

Tenane aku pingin ngungkapne tresno...
Sing amung tak simpen neng njero dodo...
Mergo tansah abot sing tak songgo...
Anane ku mung mbok anggep sewates konco...

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo...
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo...
Sampe kapan tak pendem roso cinta...
Opo selawase amung dadi konco mesra...

Lirik Lagu | Jihan Audy - Konco Rindu |
"Lirik lagu Jihan Audy - Konco Rindu"
Penyanyi: Jihan Audy
Lagu: Konco Rindu
Album: -
Rilis: 2018

Baca juga: Kumpulan Lagu Viral Terbaru 2018

Post a Comment

loading...
 
Top