loading...

| Lirik Lagu | Pendhoza - Mending Pedhot |

Janji janji janji marang awakku...
Nyatane mung palsu palsu seko lambemu...
Sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi...
Nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati...

Aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
Mubeng ra karuen...
Mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Sing nggawe pikiran...
Ning ngopo kok koyo ngene, mben dino tok sepeleke...

Opo ora mikir koe ki sing tak tresnani...
Opo uwes lali koe ki sing tak enteni...
Nanging kabeh janji kui wis ora terbukti...
Mung nglarani ati, pasrah karo sing Ilahi...

Uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo...
Nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo...
Ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso...
Mending pedot wae, golek tresno sing liyane...

Aku trimo pedot senajan rasane abot...
Wes bacut kuciwo amung gawe aku loro...
Ati wes ra biso neruske dalane crito...
Marang koe cah ayu mergo janji palsumu...

Wes cukup semen anggongku nyanding awakmu...
Senajan rasa tresno iseh ono mring sliramu...
Saiki koe lungo seko adohing mripatku...
Aku kudhu kuat senajan pisahan ro awakmu...

Ibarat tibo tasih ketiban ondo...
Wes loro tambah di sio-sio...
Opo koe kui wes ora mikir...
Timbang ngrasa’ke tresnomu aku trimo sumingkir...

Janji janji janji janji marang awakku...
Nyatane mung palsu palsu seko lambemu...
Sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi...
Nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati...

Uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo...
Nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo...
Ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso...
Mending pedot wae, golek tresno sing liyane...

Lirik Lagu | Pendhoza - Mending Pedhot |
"Lirik Lagu Pendhoza - Mending Pedhot"
Penyanyi: Pendhoza
Lagu: Mending Pedhot
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top