loading...

| Lirik Lagu | Pendhoza - Cah Kerjo |

Bebasan nunggu mongso rendeng...
Anggongku le ngenteni kowe...
Wes ono sesasi genep dino iki...

Mas yen pancen tresnoku iki...
Mbok anggep ra ono gunane...
Aku ra kuciwo lan aku ra loro...

Dek lungaku ra keget cidro...
Aku lagi pengen mikir kerjo...
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro...

Dek tresnaku mung siji kowe...
Langit bumi kang dadi seksine...
Yen neng ati ra ono wanito liyo...

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi...
Aku lungo amung golek rejeki...

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu...
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu...
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi...
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki...

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku...
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu...
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran...
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan...

Dek lungaku ra keget cidro...
Aku lagi pengen mikir kerjo...
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro...

Dek tresnaku mung siji kowe...
Langit bumi kang dadi seksine...
Yen neng ati ra ono wanito liyo...

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro...
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno...
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo...
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio...

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe...
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane...
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe...
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase...

Dek lungaku ra keget cidro...
Aku lagi pengen mikir kerjo...
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro...

Dek tresnaku mung siji kowe...
Langit bumi kang dadi seksine...
Yen neng ati ra ono wanito liyo...

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi...
Aku lungo amung golek rejeki...

Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an...
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang...
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan...
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban...

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso...
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo...
Jembarno atimu sak jembare laut samudro...
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo...

Mas yen pancen kuwi karepmu...
Aku yo mung tansah biso nunggu...
Tak kuatne atiku tanpo sliramu...

Mas nadyan kowe lungo kerjo...
Sing tak jalu kowe tetep setio...
Ojo nganti kegudho wanito liyo...

Sabaro aku yo mung cah kerjo...

Lirik Lagu | Pendhoza - Cah Kerjo |
"Lirik Lagu Pendhoza - Cah Kerjo"
Penyanyi: Pendhoza
Lagu: Cah Kerjo
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top