loading...

| Lirik Lagu | Pendhoza - Bojoku Galak |

Wis nasibe kudu koyo ngene...
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake...
Seneng muring, omongane sengak...
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak...

Saben dino rasane ora karuan...
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian...
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno...
Senajan batinku ngampet ono njero dada...

Yo wes ben nduwe bojo sing galak...
Yo wes ben sing omongane sengak...
Seneng nggawe aku susah...
Nanging aku wegah pisah...

Tak tompo nganggo tulus ing ati...
Tak trimo sliramu tekan saiki...
Mungkin wes dadi jodone...
Senajan kahanane koyo ngene...

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki...
Kliru sitik wae aku mesti diseneni...
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke...
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane...

Yen wes ngono aku mung bisa meneng...
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng...
Di matamu aku iki ora tau bener...
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter...

Yo wes ben nduwe bojo sing galak...
Yo wes ben sing omongane sengak...
Seneng nggawe aku susah...
Nanging aku wegah pisah...

Tak tompo nganggo tulus ing ati...
Tak trimo sliramu tekan saiki...
Mungkin wes dadi jodone...
Senajan kahanane koyo ngene...

Ibarate dele sing uwis dadi tempe...
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane...
Abote nduwe bojo sing galak...
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak...

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati...
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati...
Distel kendo wae, tak nikmati uripe...
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe...

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi...
Tetep cinta senajan bojoku galak...

Yo wes ben nduwe bojo sing galak...
Yo wes ben sing omongane sengak...
Seneng nggawe aku susah...
Nanging aku wegah pisah...

Tak tompo nganggo tulus ing ati...
Tak trimo sliramu tekan saiki...
Mungkin wes dadi jodone...
Senajan kahanane koyo ngene...

Yo wes ben nduwe bojo sing galak...
Yo wes ben sing omongane sengak...
Seneng nggawe aku susah...
Nanging aku wegah pisah...

Tak tompo nganggo tulus ing ati...
Tak trimo sliramu tekan saiki...
Mungkin wes dadi jodone...
Senajan kahanane koyo ngene...

Lirik Lagu | Pendhoza - Bojoku Galak |
"Lirik Lagu Pendhoza - Bojoku Galak"
Penyanyi: Pendhoza
Lagu: Bojoku Galak
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top