loading...

| Lirik Lagu | Via Vallen - Bojomu Turahanku |

Aku wes ngiro bakale...
Endinge koyo ngene...
Lha kowe cs kentelku...
Lha kok malah nyuduk aku...

Jane aku kudu ngguyu...
Nyawang kowe ngece aku...
Bojomu seng jare lugu...
Kuwi ngono turahanku...

Opo ra eling mbiyen sik jamane keremu...
Yo mung aku sing mbok gawe tambal butuhmu...
Aku ora ngiri saiki kowe nyuduk aku...
Mergo saiki wes rumongso mulyo uripmu...

Senajan kowe koceh duwek olehmu mbabu...
Nanging ojo sak penake kowe nyuduk kacanmu...
Wes eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku...
Panggah mbok barak ae ora ngerti rambu-rambu...

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene...
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku...
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku...
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku...

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene...
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku...
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku...
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku...

Mangkane aku ngguyu pendak eruh rupamu...
Sajake kok nggeragas tenan ngopeni turahanku...
Opo pancen raiso yen sliramu golek liyo...
Kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco...

Neng panggah saiki aku isih ra ceto...
Sing gatel kuwi kowe opo terae gendakanmu...
Tapi aku maturnuwun kok mbeneh tenan kowe...
Anggene ngrumat apik sing dadi turahanku...

Aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene...
Lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku...
Jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku...
Bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku...

Lirik Lagu | Via Vallen - Bojomu Turahanku |
"Lirik Lagu Bojomu Turahanku"
Penyanyi: Via Vallen
Lagu: Bojomu Turahanku
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top