loading...

| Lirik Lagu | Via Vallen - Aku Mati Roso |

Wes ra ono roso tresno...
Wes ilang roso sayang...
Neng ati iki kanggo sliramu...

Wes suwi dilakoni...
Wong loro andum tresno...
Nanging dadine kok koyo ngene...

Oh kangmas ojo loro atimu...
Oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu...

Ati iki koyo koyo wes mati roso...
Tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu...
Ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono...
Ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake...

Oh kangmas atiku rasane mati roso...
Aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas...

Wes suwi dilakoni wong loro andum tresno...
Nanging dadine kok koyo ngene...

Oh kangmas ojo loro atimu...
Oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu...

Ati iki koyo koyo wes mati roso...
Tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu...
Ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono...
Ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake...

Oh kangmas atiku rasane mati roso...
Aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas...

Lirik Lagu | Via Vallen - Aku Mati Roso |
"Lirik Lagu Aku Mati Roso"
Penyanyi: Via Vallen
Lagu: Aku Mati Roso
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top