loading...

| Lirik Lagu | Pendhoza - Salah Paham |

Koe teko ning aku...
Neteske eluh ning pipimu...
Beban opo sing ono ning uripmu...

Ceritakno karo aku...
Aku ning sandingmu...
Ojo mbok pendem gawe susah atimu...

Ra bakal awakku tego...
Weruh koe nandang loro...
Abote urip gawe atimu nelongso...

Nanging kabeh ojo mbok anggep...
Aku iki dadi ono roso...
Aku mung pengen dadi sing selalu ono...

Koe malah terlalu dalam...
Mbok anggep kabeh kui katresnan...
Maaf kamu itu salah paham...

Sepurane aku...
Ora biso tresno karo awakmu...
Mergo koe kuwi dudu pilihanku...
Kabeh wektuku wes kanggo awakmu...
Sing penting koe seneng iso ngguyu...

Aku karo koe sabendino barengan...
Mlaku mrono mrene kadang karo gandengan...
Nanging kabeh iki dudu mergo katresnan...
Mungkin lebih baik kita hanya berteman...

Yo sorry yen aku wes gawe koe baper...
Hilangno roso sayangmu sing wis kadung banter...
Dudu maksudku hanya memberi harapan...
Aku pengen ono nggo koe tekan mboh kapan...

Koe malah terlalu dalam...
Mbok anggep kabeh kui katresnan...
Maaf kamu itu salah paham...

Sepurane aku...
Ora biso tresno karo awakmu...
Mergo koe kuwi dudu pilihanku...
Kabeh wektuku wes kanggo awakmu...
Sing penting koe seneng iso ngguyu...

Sepurane aku...
Ora biso tresno karo awakmu...
Mergo koe kuwi dudu pilihanku...
Kabeh wektuku wes kanggo awakmu...
Sing penting koe seneng iso ngguyu...
Sing penting koe seneng iso ngguyu...

Lirik Lagu | Pendhoza - Salah Paham |
"Lirik Lagu Pendhoza - Salah Paham"
Penyanyi: Pendhoza
Lagu: Salah Paham
Album: -
Rilis: 2018

Post a Comment

loading...
 
Top