loading...

| Lirik Lagu | Pendhoza - Digawe Penak (Bojo Galak 2) |

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak...
Urep mung sepisan kudu digawe penak...
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane...
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane...

Asem rasane kecut...
Gula rasane legi...
Kabeh uwes kebacut...
Yo kudu dilakoni...

Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu...
Senengane nesu - nesu awaku ngejak padu...
Sayang aku bertahan...
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan...

Tetep syukuri wae...
Trimo opo enenge...
Mungkin iki dalane...
Kuwe sing dadi jodone...

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak...
Urep mung sepisan kudu digawe penak...
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane...
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane...

Atiku wes kadung tresno...
Senajan atiku loro...

Jamu gogong telo campur beras kencur...
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur...
Ibarat kowe geni aku dadai banyune...
Yen kowe muni-muni aku iso ngraketke...

Kuwe mecucu aku tetep ngguyu...
Kabeh kekurangamu melengkapi urepku...
Ra sah nganggo sambat senajan kuwi berat...
Tapi kuwe bojoku relaku mesti kuwat...

Ora sah kenceng - kenceng...
Urep seng santai wae...
Ojo nganti sepaneng...
Ning ditinggal karaoke...

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak...
Urep mung sepisan kudu digawe penak...
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane...
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane...

Atiku wes kadung tresno...
Senajan atiku loro...
Atiku wes kadung tresno...
Senajan atiku loro...
Saktenane ora popo...

Lirik Lagu | Pendhoza - Digawe Penak (Bojo Galak 2) |
"Lirik Lagu Pendhoza - Digawe Penak (Bojo Galak 2)"
Penyanyi: Pendhoza
Lagu: Digawe Penak (Bojo Galak 2)
Album: -
Rilis: 2018

Post a Comment

loading...
 
Top