loading...

| Lirik Lagu | Pendhoza - Dangdutan |

Lupakan masalahmu...
Lepaskan bebanmu, goyang...
Ikuti alunan lagu...
Gerakan badanmu, ayo ndangdutan...

Mangkate rame-rame...
nggo benner sak maknane...
Dienteni kancane, dikangseni tunggale...
Kumpul pasukane, joget manut leadere...
Ditoto barisane, joss...

Ayo konco-konco, jogete sing cetho...
Ben ketok koplake, ojo mancing hawa...
Jogete sing damai, ojo podo rese...
Mergo kabeh sedulur, ayo podo dirangkul...

Ini musikku, ini laguku...
Dangdut terbaru, mari bergoyang bersamaku...

Jogete tekan isuk, nganti jagone kluruk...
Senajan hawane sumuk, ning ojo nganti ngamuk...
Joget kalem wae, manut kanca-kancane...
Ditutke senggakane, ben soyo penak jogete...

Ketemu penyanyi sing dadi idolane...
Ayo do keplok-keplok lan podo sorak horay...
Atine tambah bungah lan ora ono susah...
Dipiker keri bojone sing muring-muring ning omah...

Ini musikku, ini laguku...
Dangdut terbaru, mari bergoyang bersamaku...

Lupakan masalahmu, lepaskan bebanmu, goyang...
Ikuti alunan lagu, gerakkan badanmu, ayo dangdutan...
Lupakan masalahmu, lepaskan bebanmu, goyang...
Ikuti alunan lagu, gerakkan badanmu, ayo dangdutan...

Lirik Lagu | Pendhoza - Dangdutan |
"Lirik Lagu Pendhoza - Dangdutan"
Penyanyi: Pendhoza
Lagu: Dangdutan
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top