loading...

| Lirik Lagu | Jihan Audy - Yowis Sorry |

Yowis sorry ora niat ngelarani...
Ati iki wes ono sing nduweni...
Ketimbang mengko kowe sing loro...
Mendingan saiki kowe lungo...

Yowis sorry kesel aku ngandani...
Ati iki ora bakal tak bagi...
Ra bakal atiku keno gudo...
Aku tetep setyo ora gampang leno...

Bola bali aku ngandani aku ra ngapusi...
Yen aku iki uwes ono sing nduweni...
Mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi...
Ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti...

Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak...
Aku ra goroh bojoku luweh galak...
Yen aku wegah tulung kowe ojo mekso...
Opo yo susah golek tresno sing liyo...

Yowis sorry ora niat ngelarani...
Ati iki wes ono sing nduweni...
Ketimbang mengko kowe sing loro...
Mendingan saiki kowe lungo...

Yowis sorry kesel aku ngandani...
Ati iki ora bakal tak bagi...
Ra bakal atiku keno gudo...
Aku tetep setyo ora gampang leno...

Kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro...
Mergo aku iki raiso ngelarani bojo...
Mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak...
Ojo mikir cendek timbang akhire ra penak...

Kowe ojo seneng dadi barang payu...
Mergo nguyak ben dadi uwong ketelu...
Becik ketitik olo mesti ketoro...
Ojo dumeh tau disio njur seneng gudo...

Yowis sorry ora niat ngelarani...
Ati iki wes ono sing nduweni...
Ketimbang mengko kowe sing loro...
Mendingan saiki kowe lungo...

Yowis sorry kesel aku ngandani...
Ati iki ora bakal tak bagi...
Ra bakal atiku keno gudo...
Aku tetep setyo ora gampang leno...

Wes ojo ganggu aku aku ra bakal kerayu...
Maaf aku wes payu...
Saiki lalekno aku guwangen kuwi rosomu...
Aku du jodohmu...

Yowis sorry ora niat ngelarani...
Ati iki wes ono sing nduweni...
Ketimbang mengko kowe sing loro...
Mendingan saiki kowe lungo...

Yowis sorry kesel aku ngandani...
Ati iki ora bakal tak bagi...
Ra bakal atiku keno gudo...
Aku tetep setyo ora gampang leno...

Yowis sorry ora niat ngelarani...
Ati iki wes ono sing nduweni...
Ketimbang mengko kowe sing loro...
Mendingan saiki kowe lungo...

Yowis sorry kesel aku ngandani...
Ati iki ora bakal tak bagi...
Ra bakal atiku keno gudo...
Aku tetep setyo ora gampang leno...

Lirik Lagu | Jihan Audy - Yowis Sorry |
"Lirik lagu Jihan Audy - Yowis Sorry"
Penyanyi: Jihan Audy
Lagu: Yowis Sorry
Album: 
Rilis: 2018

Post a Comment

loading...
 
Top