loading...
| Lirik Lagu | Ratna Antika - Jaman Android |


Paling enak jaman saiki...
Tinggal ngeklik kabeh dilayani...
Paling enak jaman saiki...
Tinggal ngeklik kabeh keturutan...

Sing nduwe hape android...
Ojo lali paket internete...
Duduk manis karo ngecas hape...
Langsung online karo...
Ngopi, nikmat sekali...

Pengen golek pacar (buka aplikasi)
Pengen golek bojo (buka aplikasi)
Iki jamane jaman android...
Kabeh kabeh wes ono ning hape...

Pengen pesen mangan (buka aplikasi)
Pengen pesen ngombe (buka aplikasi)
Iki jamane jaman modern...
Kabeh kebutuhanmu wes...
Ono ning njero aplikasi...

Paling enak jaman saiki...
Tinggal ngeklik kabeh dilayani...
Paling enak jaman saiki...
Tinggal ngeklik kabeh keturutan...

Sing nduwe hape android...
Ojo lali paket internete...
Duduk manis karo ngecas hape...
Langsung online karo...
Ngopi, nikmat sekali...

Pengen golek pacar (buka aplikasi)
Pengen golek bojo (buka aplikasi)
Iki jamane jaman android...
Kabeh kabeh wes ono ning hape...

Pengen pesen mangan (buka aplikasi)
Pengen pesen ngombe (buka aplikasi)
Iki jamane jaman modern...
Kabeh kebutuhanmu wes...
Ono ning njero aplikasi...

Pengen golek pacar (buka aplikasi)
Pengen golek bojo (buka aplikasi)
Iki jamane jaman android...
Kabeh kabeh wes ono ning hape...

Pengen pesen mangan (buka aplikasi)
Pengen pesen ngombe (buka aplikasi)
Iki jamane jaman modern...
Kabeh kebutuhanmu wes...
Ono ning njero aplikasi...
Ning njero aplikasi, ning njero aplikasi...

Lirik Lagu | Ratna Antika - Jaman Android |
"Lirik Lagu Ratna Antika - Jaman Android"
Penyanyi: Ratna Antika
Lagu: Jaman Android
Album: -
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top