| Lirik Lagu | Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa |


Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa...
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya...
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo...
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo...

Sayang rungokno suarane atiku...
Wis kebacut kedanan sliramu...
Senajan akeh lanangan sing nyedaki...
Nanging ati iki wis terkunci...

Bola bali aku di iming imingi bondo...
Dikiro gampang digodo...

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa...
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya...
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo...
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo...

Ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan...
Mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan...
Atine menungso ora biso dipeksakke...
Dilakoni kanti pilihane dewe dewe...
Kowe arep ngreyen motor ninja sakkarepmu...
Uripmu njagagke warisan wong tuamu...
Jangan samakan aku seperti yang lainnya...
Senajan gur numpak vespa tetep dicinta...

Bola bali aku di iming imingi bondo...
Dikiro gampang digodo...

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa...
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya...
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo...
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo...

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa...
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya...
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo...
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo...

Lirik Lagu | Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa |
"Lirik Lagu Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa"
Penyanyi: Nella Kharisma
Lagu: Ninja Opo Vespa
Album: 
Rilis: 2017

Post a Comment

loading...
 
Top