loading...
| Lirik Lagu | Yura Yunita - Kataji |


Uuuh...
Anjeun mentang asmara...
Uuuh...
Rasa di awang-awang...
Uh uh uh uh uuuuh...
Uh uh uh uh uuuuh...

Uuuh...
Sanajan kuring geus apal...
Uuuh...
Anjeun mah tukang jegal...
Uuuh...
Anjeun ngan ukur ulin ulinkeun rasa...
Rasa...

Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji...
Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji...
Ka iwat endahna basa...
Ka irut imut nu manis...
Hate bet kataji...

Uuuh... hmmm...

Uuuh...
Cidra kalim ku cinta...
Uuuh...
Bohong kasapu asih...
Uuuh...
Kaduyung deudeuh...
Kuring naroma cinta...
Cintana...

Na kunaon...
Ieu hate bet kataji...
Ka iwat endahna basa...
Ka irut imut nu manis...
Hate bet kataji...

Kataji kataji kataji wohoo...
Kataji kataji kataji wohoo...
Kataji kataji kataji wohoo...
Kataji kataji kataji wohoo...
Kataji kataji kataji wohoo...
Kataji kataji kataji wohoo...
Kataji kataji kataji wohoo...

Kataji kataji kataji kataji...

Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji...
Na kunaon?
Na kunaon?
Na kunaon?
Ieu hate bet kataji...
Ka iwat endahna basa...
Ka irut imut nu manis...
Hate bet kataji...
Uuuhh...

Lirik Lagu | Yura Yunita - Kataji |
"Lirik Lagu Yura Yunita - Kataji"
Penyanyi: Yura Yunita
Lagu: Kataji
Album: YURA
Rilis: 2014

Post a Comment

loading...
 
Top